Μέχρι και τα στρινγκάκια των εθελοντριών θα φωτογραφίζουν στο τέλος...

«Φαινόμενο του Λαζάρου» : Πέθανε δύο φορές μέσα σε τρεις ώρες σε διαφορετικά νοσοκομεία

«Φαινόμενο του Λαζάρου» : Πέθανε δύο φορές μέσα σε τρεις ώρες σε διαφορετικά νοσοκομεία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μία γυναίκα 45 ετών, μετά από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, πέθανε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να πιστοποιούν τον θάνατό της

Ένα ιδιαίτερα σπάνιο και εξαιρετικά παράξενο φαινόμενο σημειώθηκε στην πόλη Chandigarh της Ινδίας.

Η οικογένειά της χρειάστηκε να περιμένει στο νοσοκομείο για περίπου τρεις ώρες μέχρι να βρεθεί ελεύθερο ασθενοφόρο και να μεταφέρει το άψυχο σώμα στο σπίτι για την προετοιμασία της κηδείας.

Κατά τη διαδρομή, όμως, η γυναίκα κουνήθηκε.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Russia Today, σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς της ζήτησαν τη μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Το γεγονός αυτό ονομάζεται «φαινόμενο του Λαζάρου» ή νεκροφάνεια.

Μόνο 38 περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο

«Με ιατρικούς όρους, αυτή η κατάσταση ονομάζεται φαινόμενο του Λαζάρου και σε όλο τον κόσμο έχουν καταγραφεί μόνο 38 περιπτώσεις μέχρι στιγμής» δήλωσε ο Δρ. Ντασάρι Χαρίς, επικεφαλής του ιατροδικαστικού τμήματος του νοσοκομείου σε συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, εξηγούν ότι ορισμένα φάρμακα, που χορηγούνται σε ασθενείς σε καταστάσεις κρίσης, μπορούν ακόμη και να «αναστήσουν» προσωρινά τους ασθενείς.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.