
Σε 20 χρόνια φυλάκισης καταδίκασε το δικαστήριο την 28χρονη πρώην νταντά, στις ΗΠΑ, που κακοποίησε σεξουαλικά 11χρονο αγόρι και έμεινε έγκυος.
Όπως αποκαλύφθηκε η Marissa Mowry, η προσελήφθη από την οικογένεια στις αρχές του 2014, μετά από σύσταση συγγενή είχε συχνές σεξουαλικές σχέσεις με τον 11χρονο.
Η νταντά, που αργότερα έγινε εσωτερική, φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο μέχρι που εκείνος αποκάλυψε τι συνέβαινε στη μητέρα του.
Μάλιστα, έμεινε και έγκυος από το αγόρι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.