
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική και την αστυνομία.
Συναγερμός σήμανε σε αστυνομία και πυροσβεστική καθώς στον Άγιο Δημήτριο ένας άνδρας περίπου 40 ετών είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να το ανατινάξει. Όλα έγιναν σε γειτονιά στην οδό Σπυρομήλιου με την αστυνομία και την πυροσβεστική περικυκλώνουν το σπίτι. Ειδικοί διαπραγματευτές προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν καθώς μέσα στο σπίτι ήταν και οι γονείς του. Στην περιοχή υπήρχε έντονη οσμή υγραερίου και έτσι οι αρχές είχαν αποκλείσει την περιοχή για να μην υπάρξουν τραυματισμοί σε περίπτωση έκρηξης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.