Γαλλία: 8 αλλοδαποί βρέθηκαν ζωντανοί μέσα σε φορτηγό ψυγείο – 4 παιδιά ανάμεσα τους

Γαλλία: 8 αλλοδαποί βρέθηκαν ζωντανοί μέσα σε φορτηγό ψυγείο – 4 παιδιά ανάμεσα τους

Οκτώ αλλοδαποί μεταξύ αυτών τέσσερα παιδιά, βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής σε ένα φορτηγό ψυγείο στο λιμάνι του Καλαί. Οι δύο Ρουμάνοι οδηγοί του οχήματος τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι μετανάστες είναι ζωντανή έχοντας υποστεί υποθερμία.

Η πυροσβεστική υπηρεσία γνωστοποίησε ότι παρέλαβε τους αλλοδαπούς «με ελαφρά υποθερμία» λίγο μετά τις 05.00 το πρωί τοπική ώρα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο του Καλαί.

Οι αλλοδαποί που υποστήριξαν ότι είναι Αφγανοί, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στο φορτηγό, στο λιμάνι, πριν από την επιβίβαση του οχήματος σε ένα φέριμποτ με προορισμό τη Βρετανία, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, που επιβεβαίωσαν μια πληροφορία της εφημερίδας La Voix du Nord.

Μέσα στο κοντέινερ η θερμοκρασία ήταν στους περίπου 7 βαθμούς Κελσίου.

Οι δύο οδηγοί του φορτηγού, ρουμανικής υπηκοότητας, κρατούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά ο αριθμός κυκλοφορίας του φορτηγού και η διαδρομή που ακολουθούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.