ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καμερούν: Τουλάχιστον 37 νεκροί από κατολίσθηση

Καμερούν: Τουλάχιστον 37 νεκροί από κατολίσθηση

Τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν της ζωή τους στο Καμερούν, εξαιτίας κατολίσθησης που προκλήθηκε από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως μετάδωσαν σήμερα τα κρατικά ΜΜΕ, από την κατολίσθηση που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στο δυτικό Καμερούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 37 άνθρωποι. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες, οχτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιαπωνία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

Οι ομάδες διάσωσης δίνουν μάχη με τον χρόνο και «χτενίζουν» τα συντρίμμια των κατεστραμμένων σπιτιών αναζητώντας επιζώντες.

12 αγνοούμενοι εξαιτίας της κατολίσθησης

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι αγνοούνται, αφού όγκοι λάσπης καταπλάκωσαν καμιά δεκαριά σπίτια στην πόλη Μπαφουσάμ, στο δυτικό τμήμα της χώρας, σε απόσταση 200 χλμ βόρεια του κυριότερου λιμανιού του Καμερούν, της Ντουάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γύρω στις 10 το βράδυ, άκουσα έναν θόρυβο» περιέγραψε ο Άλμπερτ Κένγκε, ο οποίος επέζησε της κατολίσθησης. «Είδα ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης και όταν διασκορπίστηκε, κατάλαβα ότι η πλαγιά του βουνού είχε καταρρεύσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.