ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτός ο 11χρονος πέρασε μόνος τα γενέθλιά του και το twiiter προσπάθησε να τον κάνει χαρούμενο (φωτο)

Αυτός ο 11χρονος πέρασε μόνος τα γενέθλιά του και το twiiter προσπάθησε να τον κάνει χαρούμενο (φωτο)

Είναι σκληρό να περνάς μόνος σου τα γενέθλιά σου. Ιδιαίτερα αν είσαι 11 χρονών και κανείς από όσους έχεις προσκαλέσει στο πάρτι δεν εμφανιστεί. Αυτός ο πιτσιρικάς στον Καναδά όμως βρήκε την καλύτερη παρηγοριά στο Twitter.

O Τζέισον Φόστερ στράφηκε στο Twitter όταν είδε τον γιο του να περνά μόνος του τα γενέθλιά του. «Ο γιος μου, Κέιντ, είχε το πάρτι των 11ων γενεθλίων του χθες το βράδυ. Κανένας από τους φίλους του που είχε προσκαλέσει δεν ήρθαν. Αυτό πόνεσε. Ζητώ από τους φίλους μου στο Τwitter να του δείξουν λίγη αγάπη σήμερα. Αν έχετε ένα λεπτό, παρακαλώ στείλτε του μια ευχή για τα γενέθλιά του», έγραψε ο πατέρας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο tweet στους αγαπημένους παίκτες του γιου του στην ομάδα χόκεϊ επί πάγου Toronto Maple Leafs, τον Μιτς Μάρνερ και τον Τζον Ταβαρές.

Το Twitter γέμισε ευχές για τα γενέθλια
Οι δύο αθλητές όμως δεν ήταν οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του πατέρα, στέλνοντας τις ευχές τους. Το ίδιο έκαναν χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους και διάσημοι, όπως ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, αλλά και ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ.

«Χαρούμενα 11α γενέθλια Κέιντ», ήταν η ευχή που έστειλε στον πιτσιρικά ο πρωθυπουργός του Καναδά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.