ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα από τρομακτικό τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος (βίντεο)

ΗΠΑ: Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα από τρομακτικό τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος (βίντεο)

Η τρομακτική στιγμή σφοδρότατης σύγκρουσης δύο οχημάτων καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα από την αστυνομία της περιοχής Γκάρλαντ στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Αναζητείται ο 27χρονος
Μία 46χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της, από την σφοδρή σύγκρουση ενώ οι αρχές αναζητούν έναν 27χρονο, οδηγό του μικρού φορτηγού, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και κατηγορείται για εγκατάλειψη.

Η καταγραφόμενη αύξηση στην παγκόσμια ταχύτητα του ανέμου θα συνεχιστεί την επόμενη δεκαετία
Όπως φαίνεται και από το σοκαριστικό βίντεο το φορτηγάκι με οδηγό τον 27χρονο πέφτει με δύναμη και μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο με οδηγό την 46χρονη Τζόις Κόις.

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε την 14η Νοεμβρίου, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν την 46χρονη αναίσθητη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν άντεξε όμως και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτόπτες μάρτυρες
Αυτόπτες μάρτυρες καταθέτοντας στους αστυνομικούς, δήλωσαν πως είδαν τον 27χρονο να βγαίνει από το αυτοκίνητό του αμέσως μετά την σύγκρουση και στην συνέχεια να εγκαταλείπει την περιοχή με διαφορετικό όχημα, δίχως να δώσει την παραμικρή βοήθεια στην 46χρονη γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.