
Τραγωδία σημειώθηκε σε ένα σπίτι που βρίσκεται στο Φολσβιλέ στην Βορειοανατολική Γαλλία, όταν δύο αδέλφια, και συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγόρι 15 ετών έχασαν τη ζωή τους, από πυρκαγιά.
Μια 70χρονη γυναίκα, η γιαγιά των παιδιών, τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας υποστεί εγκαύματα στα πόδια και την πλάτη, ενώ ένας 25χρονος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά, έχοντας εισπνεύσει καπνό, που είχε κατακλύσει το διώροφο σπίτι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντιπύραρχος Μισέλ Σμιτ.
Συνολικά 9 άτομα στο σπίτι που έχασαν τη ζωή τους τα 2 αδέλφια, από πυρκαγιά
Ένα πέμπτο πρόσωπο, ένας άνδρας που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης, προτού φθάσουν οι πυροσβέστες, τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια, συμπλήρωσε ο αξιωματικός. «Ο 15χρονος εγκλωβίστηκε από τις φλόγες στον πρώτο όροφο» εξήγησε ο αντιπύραρχος, προσθέτοντας ότι οι σκάλες του κτιρίου κατέρρευσαν.
«Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν 9 άτομα μέσα στο κτίριο» περιέγραψε ο ίδιος. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν αποσαφηνιστεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.