ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρίγκιπας Κάρολος: Η άβολη συνάντηση με… γυμνό Μαορί (φώτο)

Πρίγκιπας Κάρολος: Η άβολη συνάντηση με… γυμνό Μαορί (φώτο)

Ποιος είπε πως η ζωή του γαλαζοαίματου είναι εύκολη; Πολλές φορές τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να έχουν… ατυχείς συναντήσεις.

Ιδιαίτερα άβολα φαίνεται πως αισθάνθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Ζηλανδία στη θέα ενός γυμνού άνδρα Μαορί.

Φαίνεται πως δεν είχαν προετοιμάσει τον πρίγκιπα Κάρολο γι’ αυτό που θα έβλεπε στη Νέα Ζηλανδία και δεν έκρυψε την αμηχανία του.

Βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία και το πρόγραμμα της επίσκεψής του ανάμεσα στα άλλα περιελάμβανε και την παρακολούθηση εθίμων από τους ιθαγενείς Μαορί. Δεν περίμενε ωστόσο ότι θα έβλεπε μπροστά του έναν γυμνό άνδρα από τη συγκεκριμένη φυλή με την έκφραση του προσώπου του να τα… λέει όλα.

Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύντροφό του Καμίλα πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στη Νέα Ζηλανδία προκειμένου να τιμήσουν την επέτειο από τη στιγμή που το 1840 η προ-προ-προγιαγιά του, βασίλισσα Βικτόρια, υπέγραψε τη Συνθήκη του Γουαϊτάνγκι, ενώπιον 40 ηγετών Μαορί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.