
Αν αυτός ο 28χρονος διαρρήκτης πίστεψε ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα θα ήταν εύκολο θύμα, σίγουρα έκανε λάθος. Γιατί βρήκε τον μάστορά του στο πρόσωπο μιας 82χρονης.
Η Γουίλι Μέρφι καθόταν στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ένας άνδρας άρχισε να χτυπά την πόρτα. «Ήταν έξω και έλεγε “Σε παρακαλώ κάλεσε ασθενοφόρο. Είμαι άρρωστος”», περιέγραψε η 82χρονη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό WHAM. Η ηλικιωμένη κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν επέτρεψε στον άνδρα να μπει. Τότε ο 28χρονος διαρρήκτης εξοργίστηκε και έκανε το μοιραίο λάθος. Εσπασε την πόρτα του σπιτιού και μπήκε.
«Ήταν χαρούμενος όταν μπήκε στο ασθενοφόρο»
Αυτό που αγνοούσε ο διαρρήκτης όμως ήταν πως η ηλικιωμένη που είχε απέναντί του ήταν μια bodybuilder, που εξακολουθεί να γυμνάζεται καθημερινά. Κάτι που βίωσε για τα καλά. «Άρπαξα το τραπεζάκι και τον χτύπησα. Μετά, πήδηξα πάνω του. Ετρεξα στην κουζίνα, βρήκα ένα μπουκάλι σαμπουάν και το έριξα στο πρόσωπό του. Μετά, πήρα τη σκούπα. Την τραβούσε, αλλά άρχισα να τον χτυπάω», δήλωσε η 82χρονη για το πώς εξόντωσε τον διαρρήκτη. Κάποια στιγμή, προσπάθησε να τον σύρει έξω από το σπίτι της, αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ήταν βαρύς.
«Νομίζω ότι ήταν χαρούμενος όταν μπήκε στο ασθενοφόρο», δήλωσε περήφανα η ηλικιωμένη, που δέχθηκε τα συγχαρητήρια των αστυνομικών, με τους οποίους πόζαρε για φωτογραφίες. «Είμαι μόνη μου, είμαι ηλικιωμένη, αλλά είμαι σκληρή!», δήλωσε η 82χρονη.
https://twitter.com/RochesterNYPD/status/1198987973125169153
“I’m alone and I’m old, but guess what? I’m tough.”
Willie Murphy is 82. She's a powerlifter. When a 28-yr-old man tried to break into her house – she says she took him DOWN. pic.twitter.com/MFXyrG1um0
— Seth Palmer (@sethpalmer3) November 22, 2019
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.