
Ένα ζευγάρι από την Κίνα πλήρωσε πολύ ακριβά την επίσκεψη του σε αντιπροσωπεία της Audi με τη μικρή τους κόρη, καθώς κλήθηκε να καταβάλει αποζημίωση 70.000 RMB (€9.016 ευρώ) για τις ζημιές που έκανε το 3χρονο κοριτσάκι στα αυτοκίνητα. Το περιστατικό έγινε στις 24 Νοεμβρίου.
Οι γονείς σοκαρίστηκαν όταν είδαν την κόρη τους να κρατά μια πέτρα με την οποία είχε “ζωγραφίσει” πάνω στο αμάξωμα 10 αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων και ένα Audi Q8.
Η αντιπροσωπεία κινήθηκε δικαστικά ζητώντας αρχικά από τον πατέρα κ.Zhao αποζημίωση ύψους 200,000 RMB (25,775 ευρώ), λέγοντας πως θα επανεξετάσει το κόστος και την έκταση των ζημιών. Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι στο δικαστήριο, ακόμα και μετά την επισκευή τους τα αυτοκίνητα δεν θα μπορούν να πωληθούν ως καινούρια καθώς ο νόμος τους υποχρεώνει να τα διαθέσουν ως μεταχειρισμένα με μεγάλες εκπτώσεις στην τιμή.
Τελικά οι δύο πλευρές συμβιβάστηκαν για 70.000 RMB (€9.016 ευρώ) στις 3 Δεκεμβρίου. Ακόμα και έτσι, αυτή θα είναι μια επίσκεψη που θα μείνει αξέχαστη στους γονείς και είμαστε σίγουροι πως την επόμενη φορά θα προσέχουν περισσότερο το παιδί τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.