Δισεκατομμυριούχος ψάχνει… συνοδό για να πάνε μαζί ταξίδι στη Σελήνη – Ποια τα… «κριτήρια» (φώτο)

Δισεκατομμυριούχος ψάχνει… συνοδό για να πάνε μαζί ταξίδι στη Σελήνη – Ποια τα… «κριτήρια» (φώτο)

Ένας… διψασμένος για αγάπη Γιαπωνέζος δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε διαγωνισμό για νεαρές γυναίκες, προκειμένου να… βρει την «κατάλληλη» που θα πάει μαζί του στη Σελήνη, το 2023.

Συγκεκριμένα, ο Γιαπωνέζος επιχειρηματίας και συλλέκτης, Γιουσάκου Μαεζάβα άρχισε ένα διαγωνισμό την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, προκειμένου να βρει ερωτική σύντροφο, την οποία, μάλιστα, σχεδιάζει να πάει μέχρι το Φεγγάρι, αλλά στην κυριολεξία.

Ο δισεκατομμυριούχος έχει επιβεβαιώσει ότι θα βρίσκεται στην πρώτη ιδιωτική πτήση στο δορυφόρο της Γης, που έχει προγραμματιστεί από την SpaceX του Έλον Μασκ, το 2023.

Το διαστημικό «συνοικέσιο» θα γίνει ντοκιμαντέρ και η νικήτρια θα πάει μαζί με τον Γιαπωνέζο δισεκατομμυριούχο στο Φεγγάρι
https://twitter.com/yousuck2020/status/1216272633248903168

Ο ερωτικό-διαστημικός διαγωνισμός θα αποτελέσει το αντικείμενο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το γιαπωνέζικο ιντερνετικό κανάλι, Abema TV.

«Καθώς αισθήματα μοναξιάς και κενότητας αρχίζουν σιγά-σιγά να με πλημμυρίζουν, υπάρχει μόνο ένα πράγμα να σκεφτώ: να συνεχίσω ν’ αγαπώ μια γυναίκα», έγραψε ο επιχειρηματίας στην ιστοσελίδα για την δήλωση συμμετοχών στο διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φάση των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιανουαρίου, οπότε και θα ξεκινήσει το στάδιο της επιλογής, μέχρι να αναδειχθεί η νικήτρια του διαγωνισμού, στα τέλη Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι όροι συμμετοχής στον ερωτικό-ταξιδιωτικό διαγωνισμό στη Σελήνη
Ειδικότερα, μια κοπέλα για να γίνει η «1η γυναίκα που θα πετάξει μέχρι τη Σελήνη» θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ετών, να έχει λαμπρή προσωπικότητα, να είναι πάντα θετική και να ενδιαφέρεται να ταξιδέψει στο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.