
Άσχημη κατάληξη είχε η ιδέα ενός Μεξικανού να χρησιμοποιήσει διεγερτικό για ταύρους για να εντυπωσιάσει την παρτενέρ του.
Με τριήμερη στύση μετά τη λήψη σεξουαλικού διεγερτικού που χρησιμοποιείται για εκτροφή ταύρων νοσηλεύεται ένας άντρας στο Μεξικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mail».
Ο άντρας, που χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, φέρεται να πήρε το σκεύασμα γιατί σκόπευε να συνευρεθεί σeξουαλικά με μία τριαντάχρονη γυναίκα, αναφέρει η εφημερίδα «La Republica».
«Πήρε ένα διεγερτικό που χρησιμοποιούν οι αγρότες για την εκτροφή ταύρων», είπαν οι θεράποντες ιατροί του.
Ο άντρας φέρεται μάλιστα να ταξίδεψε στη Βερακρούζ, στο Ανατολικό Μεξικό προκειμένου να βρει το εν λόγω σκεύασμα. Τέλος να σημειωθεί πως δεν έχει βγει νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.