ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πρόεδρος Λευκορωσίας: «Δεν βλέπω ιούς εδώ – Είδατε εσείς τίποτα ιούς να περιφέρονται;» (βίντεο)

Πρόεδρος Λευκορωσίας: «Δεν βλέπω ιούς εδώ – Είδατε εσείς τίποτα ιούς να περιφέρονται;» (βίντεο)

Καμία διάθεση συμμόρφωσης με τον παγκόσμιο συναγερμό για την πανδημία του κορωνοϊού δεν δείχνει ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Παρά το γεγονός ότι οι νεκροί σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με την καταγραφή του πανεπιστημίου Johns Hopkins έχουν ξεπεράσει τους 33.000, ο Λουκασένκο όχι μόνο αγνοεί την τακτική της «κοινωνικής απομάκρυνσης» ως μέτρο προστασίας αλλά φρόντισε να δώσει και το αντίθετο παράδειγμα συμμετέχοντας σε αγώνα χόκει στον πάγο.

Μετά τον αγώνα, μάλιστα, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη συμμετοχή του στον αγώνα ο Λουκασένκο υποστήριξε ότι το χόκεϊ επί πάγου «είναι το καλύτερο φάρμακο κατά του κορωνοϊού»!

«Είναι καλύτερα να πεθάνεις όρθιος από το να ζει γονατιστός» πρόσθεσε στις παραληρηματικού τύπου δηλώσεις του ο Λουκασένκο στις οποίες πρόσθεσε: «δεν βλέπω ιούς εδώ. Είδατε εσείς τίποτα ιούς να περιφέρονται; Ούτε κι εγώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχαν προηγηθεί οι συμβουλές του προς τους Λευκορώσους να πίνουν 50ml βότκας κάθε μέρα για να απομακρύνουν την πιθανότητα προσβολής από τον κορωνοϊό προσθέτοντας στη «συνταγή» του και συχνές επισκέψεις στη σάουνα υποστηρίζοντας ότι μέτρα που έχουν ληφθεί αλλού «είναι τρελά και ψυχωτικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.