Η CIA κάνει προσλήψεις – Ψάχνει για νέους κατασκόπους (βίντεο)

Η CIA κάνει προσλήψεις – Ψάχνει για νέους κατασκόπους (βίντεο)

Η CIA αναζητά υποψήφιους για να ενισχύσει τις δυνάμεις της.

«Χρειάζεται μόνο ένα νέο κομμάτι «ξένης νοημοσύνης» και όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή», λέει ο αξιωματικός της υπηρεσίας στο video που έχει δημοσιοποιηθεί στο Youtube και κάπου εκεί ξεκινάει η… περιπέτεια.

Αυτή τη φορά όμως, η CIA δεν θα ακολουθήσει τις παραδοσιακές μεθόδους…

«Για να αποκτήσουμε το κορυφαίο ταλέντο, δεν μπορούμε απλώς να βασιστούμε στις παραδοσιακές μεθόδους πρόσληψης», δήλωσε η Ντε Χάι και δεν έχει άδικο, για αυτό και θα υπάρχουν ανάλογα σποτάκια στις πλατφόρμες όπως το Hulu, το Netflix και το Amazon Prime.

Στόχος είναι άτομα 18 έως και 35 ετών, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και οι υπόλοιποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KvG8c8aVtl8&feature=emb_title

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.