ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπόρις Τζόνσον: To σχέδιο για την ανάκαμψη της Βρετανίας από τον κορωνοϊό

Μπόρις Τζόνσον: To σχέδιο για την ανάκαμψη της Βρετανίας από τον κορωνοϊό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σε ομιλία του θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την ανάκαμψη της βρετανικής οικονομίας από το πλήγμα που δέχθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Τζόνσον προσπαθεί να αφήσει πίσω τις επικρίσεις για τον κυβερνητικό χειρισμό της πανδημίας, παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την αποκατάσταση της οικονομικής ζημίας και την αναμόρφωση της χώρας.

«Αυτή είναι μια κυβέρνηση που έχει δεσμευτεί απολύτως όχι μόνο να νικήσει τον κορωνοϊό, αλλά να χρησιμοποιήσει αυτήν την κρίση για να αντιμετωπίσει επιτέλους τις μεγάλες άλυτες προκλήσεις των τελευταίων τριών δεκαετιών αυτής της χώρας», θα πει ο Τζόνσον στην ομιλία του.

Στην ομιλία του ο Βρετανός πρωθυπουργός θα ανακοινώσει ότι 5 δισεκατομμύρια λίρες επενδύσεων σε νοσοκομεία, σχολεία, δρόμους και άλλα έργα θα επιταχυνθούν για τη στήριξη θέσεων εργασίας και για να πυροδοτηθεί μια «επανάσταση στις υποδομές».

Ο Μπόρις Τζόνσον κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές τον Δεκέμβριο του 2019 με μεγάλη διαφορά, πριν από το πλήγμα της πανδημίας, με τη δέσμευση να αντιμετωπίσει τις ανισότητες σε ολόκληρη τη Βρετανία και να δαπανήσει περισσότερα για την υγεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα χτίσουμε, θα χτίσουμε, θα χτίσουμε», θα πει σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας του που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του. «Ανοικοδομήστε καλύτερα, ανοικοδομήστε πιο οικολογικά, ανοικοδομήστε πιο γρήγορα και κάντε το με το ρυθμό που απαιτεί αυτή η στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.