Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Ν.Τραμπ προς Α.Μέρκελ: «Είσαι ηλίθια»

Ν.Τραμπ προς Α.Μέρκελ: «Είσαι ηλίθια»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ χαρακτήρισε την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ηλίθια όπως αναφέρει η έκθεση Μπέρνσταιν.

«Μερικά από όσα είπε στην Άνγκελα Μέρκελ είναι απλά απίστευτα: Τη χαρακτήρισε “ηλίθια” και την κατηγόρησε ότι μπαίνει στην τσέπη των Ρώσων, ανέφερε μια πηγή στον Μπερνστάιν. Είναι πιο σκληρός (σ.σ.: στις τηλεφωνικές κλήσεις) με εκείνους που βλέπει ως αδύναμους και πιο μαλακός με αυτούς που θα έπρεπε να είναι σκληρός». Η Μέρκελ αδιαφόρησε για το «φαρμάκι» του Τραμπ, ανέφερε στον Μπερνστάιν μια πηγή προφανώς έχει συνηθίσει να την βρίζουν.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.