ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Άντριου βρίσκεται σε βίντεο του Τ.Έπσταϊν

Δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Άντριου βρίσκεται σε βίντεο του Τ.Έπσταϊν

Ο πρίγκιπας Άντριου ενδέχεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στις επαύλεις του άλλοτε φίλου του και καταδικασμένου για παιδοφιλία, Τζέφρι Έπσταϊν, σύμφωνα με δικηγόρο.

Ο David Boies, που εκπροσωπεί τουλάχιστον 12 από τα φερόμενα θύματα του Έπσταϊν υποστηρίζει : «δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Δούκας του Γιορκ έχει καταγραφεί σε υλικό από κάμερα ασφαλείας σε κάποιο δωμάτιο ή ιδιωτική περιοχή οικίας του Έπσταϊν».

Ο πρίγκιπας έχει κατηγορηματικά αρνηθεί σεξουαλική επαφή ή άλλου είδους σχέση με την Ρόμπερτς, η οποία είναι πλέον 36 χρόνων και ζει στην Αυστραλία.

«Γνωρίζουμε πως υπήρχαν κάμερες στην οικεία της Νέας Υόρκης και σε άλλες κατοικίες του Έπσταϊν. Γνωρίζουμε πως υπάρχει πληθώρα καμερών και πολύ μεγάλος αριθμός κασετών» ανέφερε μιλώντας στην κυριακάτικη Mail ο Boies, προσθέτοντας: «ο πρίγκιπας Άντριου ενδεχομένως περιλαμβάνεται σ’αυτές. Σίγουρα έχει περιληφθεί μεταξύ των ανθρώπων που καταγράφηκαν στις κασέτες».

Ο 60χρονος Άντριου έχει παραδεχτεί πως είχε επισκεφτεί τον τότε φίλο του στα σπίτια σε Νέα Υόρκη, Νέο Μεξικό και στο Little Saint James, το ιδιωτικό νησί του στην Καραϊβική.

Προσώρας, ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως υπάρχει ή υπήρξε οπτικό υλικό του Άντριου να εμπλέκεται σε κάποιου είδους παράπτωμα κατά τις επισκέψεις του στον Έπστάιν.

Το FBI δεν έχει σχολιάσει αν οι ερευνητές του έχουν εντοπίσει υλικό από κάμερες ασφαλείας όταν έκαναν έφοδο στις ιδιοκτησίες του Επστάιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο μεγιστάνας χρηματιστής βρέθηκε απαγχονισμένος, πριν από ένα χρόνο, στο κελί του σε φυλακή της Νέας Υόρκης, εν αναμονή της δίκης του για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ανηλίκων και κύκλωμα μαστροπείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.