ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντ.Τραμπ: Κανονικά στις ΗΠΑ οι ξένοι φοιτητές που θα κάνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης

Ντ.Τραμπ: Κανονικά στις ΗΠΑ οι ξένοι φοιτητές που θα κάνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε την απόσυρση για ανάκληση των θεωρήσεων εισόδου στην χώρα των ξένων φοιτητών, των οποίων τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέσω τηλεκπαίδευσης με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Η αμερικανική κυβέρνηση «δεν θα χορηγεί βίζες σε φοιτητές εγγεγραμμένους σε προγράμματα (σπουδών) που γίνονται εξ ολοκλήρου μέσω Διαδικτύου και η συνοριοφυλακή δεν θα τους επιτρέπει την είσοδο στην επικράτεια», διεμήνυε σε ανακοίνωσή της στις 6 Ιουλίου η ομοσπονδιακή αστυνομία, η οποία είναι αρμόδια για τη μετανάστευση και τα τελωνεία. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει πλέον καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε την άρση του εν λόγω νόμου.

Τα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και του MIT έχοντας στήριξη πολλών άλλων πανεπιστημίων, εκπαιδευτικών ενώσεων και σχεδόν 20 αμερικανικών πολιτειών είχαν προσφύγει σε ομοσπονδιακό δικαστήριο για να μπλοκάρουν την εφαρμογή αυτής της απόφασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα μέρη κατέληξαν σε λύση (…) η κυβέρνηση συμφώνησε να ακυρώσει την απόφαση», δήλωσε η δικαστής της Μασαχουσέτης Άλισον Μπάροουζ σε μια σύντομη ακροαματική διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.