ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ειρηνικός ωκεανός: Ναυαγοί εντοπίστηκαν από το μήνυμά SOS που είχαν γράψει στην άμμο

Ειρηνικός ωκεανός: Ναυαγοί εντοπίστηκαν από το μήνυμά SOS που είχαν γράψει στην άμμο

Τρεις ναυτικοί βρέθηκαν σε ένα μικρό νησί στο δυτικό Ειρηνικό και σώθηκαν αφού διασώστες εντόπισαν το μήνυμά SOS που είχαν γράψει στην άμμο.

Οι άνδρες βρέθηκαν στο νησί Pikelot στη Μικρονησία από στρατιωτικά αεροσκάφη της Αυστραλίας και των ΗΠΑ την Κυριακή, δήλωσε η Αυστραλιανή Δύναμη Άμυνας (ADF). Ήταν αγνοούμενοι για τρεις μέρες αφού το 7 μέτρων σκάφος τους, έμεινε από καύσιμα και βγήκε εκτός πορείας.

Οι αρχές στο Γκουάμ, μια γειτονική επικράτεια των ΗΠΑ, ξεκίνησαν την έρευνα το Σάββατο, αφού οι άνδρες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα ταξίδι 42 χιλιομέτρων από το Pulawat προς το Atap. Αντ’ αυτού, το σκάφος τους κατέληξε στο νησί Pikelot, περίπου 200 χιλιόμετρα δυτικά από το σημείο που είχαν ξεκινήσει.

Αφού εντοπίστηκε το SOS από τον αέρα, ένα αυστραλιανό ελικόπτερο προσγειώθηκε στο μικρό νησί και έδωσε στους άνδρες φαγητό και νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μικρονησία, στο δυτικό Ειρηνικό, αποτελείται από περίπου 600 μικροσκοπικά νησιά διάσπαρτα σε μια απέραντη έκταση του ωκεανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.