ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

17χρονος που σκότωσε 2 διαδηλωτές στις ΗΠΑ: Πήγαν πρώτοι να τον εκτελέσουν με όπλο αλλά τους πρόλαβε! (βίντεο)

17χρονος που σκότωσε 2 διαδηλωτές στις ΗΠΑ: Πήγαν πρώτοι να τον εκτελέσουν με όπλο αλλά τους πρόλαβε! (βίντεο)

Νέα στοιχεία, έρχονται στην επιφάνεια για το περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου, όπου ο 17χρονος Κάιλ Ρίτενχαους που προστάτευε περιουσία μαγαζιών στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν, από διαδηλωτές κατά της αστυνομικής βίας, πυροβόλησε 3 και σκότωσε 2 εξ’ αυτών.

Στην αρχή όλοι έκαναν λόγο για μαζική δολοφονία αλλά όπως φαίνεται από βίντεο που ήρθαν στην επιφάνεια, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές για άγνωστο λόγο άρχισαν να καταδιώκουν τον 17χρονο, στον οποίον πρώτα είχαν ρίξει σπρέι πιπεριού!

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο, ο πρώτος νεκρός διαδηλωτής, ο Τζόζεφ Ρόσενμπαουμ ο οποίος ήταν παιδόφιλος 3ου βαθμού, καταδίωκε τον Ρίτενχαους πριν ο 17χρονος τον πυροβολήσει στο κεφάλι.

Μάλιστα από την αρχή της διαδήλωσης ο Ρόσενμπαουμ βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση κι επιτίθονταν στους παρευρισκόμενους, προκαλώντας τους να τον πυροβολήσουν!

Ο πρώτος πυροβολισμός του Ρόσενμπαουμ

https://twitter.com/MarkDice/status/1298756466417864704?s=20

Μετά τον πυροβολισμό δεκάδες διαδηλωτές συνέχισαν να καταδιώκουν τον Ρίτενχαους με τον ίδιο να προσπαθεί να ξεφύγει, όταν σκοντάφτει και πέφτει κάτω τον κλοτσούν στο κεφάλι και τον χτυπούν με σκέιτμπορντ.

Αυτός τότε ενώ δέχεται τα χτυπήματα πυροβολεί έναν εξ αυτών που τον χτυπούν και τον σκοτώνει.

https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1298848184228143104?s=20

Το πιο σοκαριστικό όμως είναι πως το τρίτο άτομο που πυροβόλησε ο 17χρονος και τραυμάτισε στο χέρι, ο 26χρονος Γκέιτζ Γκροσκρουτζ πήγε πρώτος να τον εκτελέσει σημαδεύοντας τον με πιστόλι στο κεφάλι, πριν ο Ρίτενχαουζ με ψυχραιμία σημαδέψει και τον πυροβολήσει στο χέρι που κρατούσε το όπλο!

Δείτε εικόνες και βίντεο με τον 26χρονο να σημαδεύει στο κεφάλι τον Ρίτενχαους έτοιμος να τον εκτελέσει.

https://twitter.com/Rahoot89/status/1299089709843398656?s=20

https://twitter.com/PatriotFF/status/1299101381157150722?s=20

O Γκρόσκρουτζ αφού έχει δεχθεί την σφαίρα με το όπλο ακόμα ανά χείρας

Ο 17χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Ήδη γνωστός συντηρητικός δικηγόρος ανέλαβε δωρεάν την υπεράσπισή του Ρίτενχαους, ενώ πολλές προσωπικότητες έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους λέγοντας πως βρίσκονταν σε καθαρή αυτοάμυνα και δεν θα έπρεπε να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Το βίντεο από τους τελευταίος 2 πυροβολισμούς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.