ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στην Ιταλία ο Μάικ Πομπέο μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα (βίντεο)

Στην Ιταλία ο Μάικ Πομπέο μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα (βίντεο)

Η Ρώμη ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πομπέο, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας, αλλά και ομιλία σε συμπόσιο που οργανώνει η αμερικανική πρεσβεία στην Αγία Έδρα, όπως επίσης συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού.

Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην Ιταλία, έχει θεωρητικά στόχο την ενδυνάμωση των διατλαντικών σχέσεων με την εξέταση πολλών σχετικών θεμάτων. Παρόλα αυτά, το ζήτημα της Κίνας είναι πιθανό να μονοπωλήσει τις συζητήσεις, τόσο στη συνάντηση με την κυβέρνηση της Ιταλίας, όσο και στις σχέσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Βατικανού. Σε ότι αφορά στην Αγία Έδρα, η διάσταση απόψεων απορρέει κυρίως από τη συμφωνία μεταξύ Κίνας και Βατικανού για το διορισμό επισκόπων , συμφωνία με την οποία διαφωνεί το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτές εκτιμούν, επίσης, ότι η επίσκεψη Πομπέο στο Βατικανό γίνεται ώστε να κερδηθούν ψήφοι Καθολικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.