ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: H αστυνομία κάνει έφοδο σε πάρτι και οι φοιτητές… πηδούσαν από τα παράθυρα (βίντεο)

Βρετανία: H αστυνομία κάνει έφοδο σε πάρτι και οι φοιτητές… πηδούσαν από τα παράθυρα (βίντεο)

Τη στιγμή που φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα κτιρίου, προκειμένου να διαφύγουν από την αστυνομία κατέγραψε κάμερα.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η αστυνομία επενέβη για να διαλύσει κορωνο-πάρτι που στήθηκε σε φοιτητική εστία. Οπως φαίνεται σε βίντεο, φοιτητές άρχισαν να πηδούν από παράθυρα, ενώ άλλοι από κάτω προσπαθούσαν να τους πιάσουν. «Το Salford Royal θα είναι γεμάτο το πρωί», ακούγεται να λέει ένας εξ αυτών, αναφερόμενος στο τοπικό νοσοκομείο.

«Το Πανεπιστήμιο παίρνει αυτό το ζήτημα απίστευτα σοβαρά και τονίζει στους φοιτητές για να τους υπενθυμίσει τις ευθύνες τους και τις επιπτώσεις εάν η συμπεριφορά τους δεν συμμορφώνεται με τους ισχύοντες περιορισμούς και οδηγίες», ανέφερε εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Σάλφορντ.

Δεν είναι σαφές πότε καταγράφηκε το βίντεο, αλλά το Σάλφορντ βρίσκεται σε locdown της βαθμίδας 2, κάτι που σημαίνει ότι απαγορεύεται να συναντιούνται με άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.