Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Σ.Μπερλουσκόνι: «Ο Ν.Τραμπ ηττήθηκε λόγω της υπερβολικής αλαζονείας του»

Σ.Μπερλουσκόνι: «Ο Ν.Τραμπ ηττήθηκε λόγω της υπερβολικής αλαζονείας του»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.

«Νομίζω ότι σε αυτές τις εκλογές υπέστη επίσης πλήγμα εξαιτίας της στάσης του, που ήταν πολύ συχνά υπερβολικά επιθετική, πολύ συχνά υπερβολικά αλαζονική», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι στην τηλεόραση της RAI.

Σχολιάζοντας, δε, την πρόθεση του Τζο Μπάιντεν «να είναι ο πρόεδρος όλων των Αμερικανών» είπε ότι «μπορεί να είναι επίσης καλή για όλους μας».

Ο 84χρονος σήμερα Μπερλουσκόνι θεωρείται ο πρώτος διδάξας όσον αφορά την πολιτική σταδιοδρομία του Τραμπ. Πριν από την επιρρεπή σε σκάνδαλα περίοδο που ήταν επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, ο Μπερλουσκόνι ήταν ένας δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των ακινήτων και των μέσων ενημέρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.