ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παράταση lockdown στην Γερμανία μέχρι 10 /01 – Το ίδιο και στην Ελλάδα; – Χριστούγεννα τέλος για…. τους φτωχούς!

Παράταση lockdown στην Γερμανία μέχρι 10 /01 – Το ίδιο και στην Ελλάδα; – Χριστούγεννα τέλος για…. τους φτωχούς!

H Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Γερμανία με τον κορωνοϊό δεν είναι η επιθυμητή και το lockdown θα παραταθεί μέχρι τις 10 Ιανουαρίου του 2021 κάτι που έχει και ελληνική προέκταση αφού είναι βέβαιο πως η Ελλάδα θα ακολουθήσει «παράλληλο» δρόμο.

Οι επιχειρήσεις εστίασης, τα θεάματα και τα γυμναστήρια θα παραμείνουν ωστόσο κλειστά τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου στις 4 Ιανουαρίου.

Οπότε καθίσταται σαφές γιατί σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης ουσιαστικά ανήγγειλε επέκταση της καραντίνα και στις γιορτές αφού είπε πως τα μεν σχολεία θα ανοίξουν «όταν το πουν οι ειδικοί» ενώ για την εστίαση δήλωσε χαρακτηριστικά «η νυχτερινή διασκέδαση θα ανοίξει όταν θα έχουμε εμβόλια» και πρόσθεσε:

«Σε κάποιο σημείο θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τα εστιατόρια με τη σωστή κοινωνική απόσταση»!

Οσο για το λιανεμπόριο είπε ότι «Σκεφτόμαστε επίσης το άνοιγμα του λιανεμπορίου, αλλά συγκεκριμένοι περιορισμοί θα ισχύουν μέχρι το εμβόλιο».

Δηλαδή προς το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2021, όπως ο ίδιος έχει προσδιορίζει ότι θα έχει επιτευχθεί ένα ικανό ποσοστό εμβολιασμένων.

Σε ότι αφορά λοιπόν τα Χριστούγεννα όπως φαίνεται όλα τελειώνουν…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μόνοι που μπορούν να κάνουν Χριστούγεννα είναι οι πλούσιοι οι οποίοι μπορούν να ταξιδέψουν σε χώρες όπου δεν υφίσταται lockdown όπως οι χώρες του Κόλπου (ΗΑΕ, Κατάρ κλπ.), στις ΗΠΑ αλλά και σε αρκετές ευρωπαϊκές, όπως Ελβετία, Ολλανδία, Βρετανία, Σουηδία κλπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φτωχοί στα σπίτια τους με «οικογενειακές φούσκες» και άλλες εμπνεύσεις των «ειδικών» μέχρι να κάνουν υποχρεωτικά το εμβόλιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.