ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αμερικανοί καίνε τις μάσκες τους ως απάντηση στην απαίτηση Τ.Μπάιντεν «Να φοράτε όλοι μάσκες»!

Αμερικανοί καίνε τις μάσκες τους ως απάντηση στην απαίτηση Τ.Μπάιντεν «Να φοράτε όλοι μάσκες»!

Διαστάσεις παίρνει το κίνημα κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα μετά τις παραινέσεις του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν να φορούν όλοι μάσκες.

Στο Αϊντάχο εκατοντάδες οικογένειες συγκεντρώθηκαν έξω από το τοπικό κοινοβούλιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις νέες απαγορεύσεις οι οποίες είναι ήδη σε ισχύ τόσο σε αυτή την Πολιτεία όσο και σε πολλές άλλες.

https://twitter.com/MrOlmos/status/1368247912912752642

https://twitter.com/MrOlmos/status/1368261041696632832

Στην διαμαρτυρία τους κατά του κυβερνήτη Brad Little για τις απαγορεύσεις έκαψαν και τις μάσκες τους, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να κάψουν και φωτογραφία του “κοιμισμένου Τζό”, όπως αποκαλούν τον Μπάιντεν.

Το ίδιο συνέβη και πολλές άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ, σε ένα κύμα καθολικής διαμαρτυρίας κατά των απαγορεύσεων του κορωνοϊού. Με σύνθημα «κάψτε τις μάσκες» οι διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν σε συμβολικό κάψιμο αυτού που υποστηρίζουν ότι είναι σύμβολο ανελευθερίας και υποταγής στην απολυταρχική εξουσία.

https://twitter.com/MrOlmos/status/1368268482047995906


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.