ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σωριάστηκε τρεις φορές ο Τ.Μπάιντεν στη σκάλα του Air Force Οne! – Διεθνής ανησυχία για την κατάστασή του (βίντεο)

Σωριάστηκε τρεις φορές ο Τ.Μπάιντεν στη σκάλα του Air Force Οne! – Διεθνής ανησυχία για την κατάστασή του (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σκόνταψε και έπεσε στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, προκαλώντας και πάλι την διεθνή ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του

Ο 78χρονος Αμερικανός πρόεδρος, ανέβαινε με δυσκολία τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, όταν το κουρασμένο του βήμα σκόνταψε και σχεδόν σωριάστηκε στο «ανέβασμά» τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθυνόταν στην πρωτεύουσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, ώστε να συναντηθεί με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας μετά τους πυροβολισμούς σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους ασιατικής καταγωγής.

Mέχρι πρόσφατα ο Μπάιντεν είχε ειδικό γύψο στο ένα του πόδι καθώς το είχε σπάσει, τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς έπαιζε με τον σκύλο του. Γενικά υπάρχει προβληματισμός εκτός από την πνευματική του διαύγεια και για την σωματική κατάσταση της υγείας του.

Ένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος που είχε πέσει από τις σκάλες του Αir Force One ήταν ο Gerald Ford κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αυστρία τον Ιούνιο του 1975

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.