ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: H κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι σκέφτεται να διατηρήσει τους περιορισμούς μέχρι τον Μάιο

Ιταλία: H κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι σκέφτεται να διατηρήσει τους περιορισμούς μέχρι τον Μάιο

Η κυβέρνηση της Ιταλίας εξετάζει το ενδεχόμενο της διατήρησης των περιορισμών μέχρι τον Μάιο. Η σχετική επίσημη απόφαση είναι πιθανό να ληφθεί μετά το Πάσχα των Καθολικών που γιορτάζεται στις 4 Απριλίου.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στην Ιταλία 23.696 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 460 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 349.472 διαγνωστικά τεστ, το 6,7% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες τα περιστατικά ήταν 21.267, με 460, πάντα, νεκρούς.

Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 32 περισσότεροι ασθενείς από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 14 λιγότεροι.

Όπως έκαναν γνωστό οι ειδικοί του ιδρύματος Gimbe, χάρη στην αυστηροποίηση των περιορισμών, μετά από τέσσερις εβδομάδες, άρχισε να περιορίζεται η αύξηση των νέων περιστατικών.

Σε δέκα περιφέρειες επί συνόλου είκοσι, όμως, οι ασθενείς με covid 19 που εισάγονται στις ΜΕΘ και στους νοσοκομειακούς θαλάμους, συνεχίζουν να αυξάνονται.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, τέλος, η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι φαίνεται να προσανατολίζεται προς την διατήρηση αυστηρών απαγορεύσεων και περιορισμών, μέχρι τις αρχές Μαΐου,η αν και η σχετική επίσημη απόφαση είναι πιθανό να ληφθεί μετά το Πάσχα των Καθολικών που γιορτάζεται στις 4 Απριλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.