ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κάλεσμα για τήρηση των μέτρων από την Α.Μέρκελ – «Ένα ακόμη Πάσχα με περιορισμούς»

Κάλεσμα για τήρηση των μέτρων από την Α.Μέρκελ – «Ένα ακόμη Πάσχα με περιορισμούς»

Η Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποίησε έκκληση προς τους Γερμανούς πολίτες για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού την περίοδο του Πάσχα.

«Με τη συμπεριφορά μας μπορούμε να ανακόψουμε την αύξηση των κρουσμάτων, να την σταματήσουμε και κατόπιν να την αναστρέψουμε. Αυτό είναι το θέμα και για το φετινό Πάσχα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν μπορούν να κερδίσουν μόνοι τους τη μάχη κατά του τρίτου κύματος της πανδημίας. Εκείνοι ξέρουν καλά τι να περιμένουν. Και δεν δίνουν πια τη μάχη να κρατήσουν στη ζωή μόνο ηλικιωμένους, αλλά και μεσήλικες και νέους», δήλωσε η κυρία Μέρκελ στο πασχαλινό μήνυμά της προς της προς τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν πρέπει να τους αφήσουμε μόνους, αλλά να τους βοηθήσουμε με τη στάση μας. Μαζί θα νικήσουμε τον ιό», πρόσθεσε και έκανε λόγο για «ένα ακόμη Πάσχα με περιορισμούς», σε στενό κύκλο, με περιορισμένες επαφές, ενώ ζήτησε για μία ακόμη φορά να περιοριστούν οι μετακινήσεις και να αποφευχθούν τα μη απαραίτητα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.