ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Απόβαση 1000 παράτυπων μεταναστών το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Ιταλία: Απόβαση 1000 παράτυπων μεταναστών το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στο μικρό ιταλικό νησί Λαμπεντούζα, νότια της Σικελίας, έφτασαν σχεδόν 1000 παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες.

Η τελευταία άφιξη ήταν στο Μόλο Φαβαρόλο της Λαμπεντούζα. Πρόκειται για 298 παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες διαφορετικών εθνικοτήτων, οι οποίοι επέβαιναν σε ακυβέρνητο αλιευτικό. Ανάμεσά τους, 24 γυναίκες και 6 παιδιά. Πριν από λίγες ώρες, είχαν φτάσει στο μικρό αυτό νησί της Κάτω Ιταλίας, άλλοι 415 άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ματέο Σαλβίνι, γραμματέας της Λέγκα (η οποία μετέχει στην κυβερνητική συμμαχία) ζήτησε «επείγουσα συνάντηση» με τον πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι. Επαναλαμβάνοντας την πάγια στάση του για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό, τόνισε ότι «με εκατομμύρια Ιταλών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με χιλιάδες παράνομους μετανάστες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.