ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τροχαίο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων – Τρεις Ferrari έγιναν σμπαράλια (βίντεο)

Τροχαίο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων – Τρεις Ferrari έγιναν σμπαράλια (βίντεο)

Ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του ετήσιου φιλανθρωπικού γκαλά κατά τη διάρκεια του Supercar Show, που διοργάνωσε η CF Charities στις 6 Ιούνη.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων, εκατοντάδες αγωνιστικά αυτοκίνητα προσφέρουν διάφορες επιδείξεις σε διαφορετικά σημεία της Φιλαδέλφεια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σκοπός είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων που θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Και είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των super car που πλημμυρίζουν την αμερικανική πόλη και τους αυτοκινητόδρομούς της, ώστε σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται η συμβολή των αστυνομικών δυνάμεων για τη συνοδεία των πολυτελών αυτοκινήτων ή ακόμη και για το κλείσιμο δρόμων.

Δυστυχώς, αυτό το τελευταίο μέτρο ήταν που στάθηκε αφορμή για το θλιβερό τροχαίο ανάμεσα σε μερικά πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το πόρταλ FerrariChat, το ατύχημα συνέβη όταν η αστυνομία έκλεισε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου για να επιτρέψει στο καραβάνι των αυτοκινήτων να παραμείνει συμπαγές.

Με τον δρόμο ουσιαστικά άδειο, κάποιοι από τους οδηγούς πάτησαν λιγουλάκι γκάζι παραπάνω.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, μια μαύρη Ferrari 488 έχασε τον έλεγχο πλησιάζοντας γρήγορα ένα αυτοκίνητο που κινούταν πιο αργά, πλαγιολίσθησε και συγκρούστηκε με μια Ferrari 488 Pista και με μια Ferrari 458.

Στη σύγκρουση, εξάλλου, ενεπλάκη κι ένα ακόμη αυτοκίνητο που δεν άνηκε στην ομάδα με τα υπερπολυτελή οχήματα.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τροχαίου ατυχήματος και σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα πολυτελή αυτοκίνητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο που παρουσιάζει τη σύγκρουση ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, μιας και δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να συγκρούονται τόσο πολλά υπεραυτοκίνητα ταυτόχρονα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σχολιαστές στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης οργίασαν, γράφοντας ο καθένας τη δική του άποψη για τον φταίχτη, αλλά μικρό το κακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.