ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάλος στην Βρετανία – Κορίτσι μόλις 11 ετών έγινε η νεότερη μητέρα

Σάλος στην Βρετανία – Κορίτσι μόλις 11 ετών έγινε η νεότερη μητέρα

Ένα μικρό κορίτσι μόλις 11 ετών έγινε για πρώτη φορά μητέρα και πιστεύεται ότι είναι η νεότερη μητέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το παιδί, που ήταν 10 ετών όταν έμεινε έγκυος, γέννησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα μετά από 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τη βρετανική The Sun.

«Είναι η νεότερη μητέρα για την οποία έχω ακούσει», δήλωσε η γιατρός Κάρολ Κούπερ.

«Το βάρος επηρεάζει πολλές ορμόνες. Επειδή τα παιδιά έχουν μεγαλύτερο βάρος, η εφηβεία εμφανίζεται νωρίτερα αυτές τις ημέρες», πρόσθεσε η ίδια.

Η εγκυμοσύνη εξέπληξε την οικογένεια του κοριτσιού, που δεν είχε αντιληφθεί ότι περίμενε παιδί, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ», δήλωσε μια πηγή κοντά στην οικογένεια του κοριτσιού. «Πλέον λαμβάνει τη βοήθεια ειδικών. Το σημαντικότερο είναι εκείνη και το παιδί να είναι καλά».

Οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αστυνομία ερευνούν την υπόθεση. «Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι άνθρωποι δεν γνώριζαν. Είναι πολύ ανησυχητικό», δήλωσε μια πηγή στη The Sun.

Η πιο νεαρή μητέρα στη Βρετανία πριν από αυτή τη γέννα ήταν η Tressa Middleton, η οποία ήταν 12 ετών όταν έφερε στον κόσμο το παιδί της το 2006.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.