ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό International Landscape Photographer 2022 (φωτό)

Ονειρικές φωτογραφίες που ανυψώνουν σε υψηλή τέχνη το τοπίο

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό International Landscape Photographer 2022 (φωτό)

Θεαματικά ήταν τα αποτελέσματα του ένατου ετήσιου διαγωνισμού International Landscape Photographer of the Year.

Χάρη στο ντοσιέ του, εντυπωσιακών φωτογραφιών, ο Benjamin Briones Grandi από τη Χιλή ανακηρύχθηκε φέτος International Landscape Photographer of the Year.

Κάθε τοπίο που φωτογραφίζει ο Brioni ξεκινά ως σκίτσο, το οποίο στη συνέχεια φωτογραφίζει και επεξεργάζεται για να επιτύχει το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι ονειρικές φωτογραφίες που ανυψώνουν σε υψηλή τέχνη το τοπίο.

Περισσότερες από 3.800 φωτογραφίες από όλον τον κόσμο διαγωνίστηκαν. «Ήταν ευχαρίστησή μου να βυθιστώ σε αυτές τις φωτογραφίες και είναι μια διαρκής υπενθύμιση του τι είδους αφοσίωση φέρνουν οι συμμετέχοντες στην άσκηση της φωτογραφικής τέχνης», δήλωσε ο David Burnett, συνιδρυτής του Contact Press Images, ο οποίος συμμετείχε στην ελλανόδικο επιτροπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η βροχή, το κρύο και οι μεγάλες κουραστικές πεζοπορίες για να βρεις την τέλεια τοποθεσία – όλα αυτά είναι θαμμένα στον πυρήνα αυτών των φωτογραφιών. Ο θαυμασμός μου για αυτούς τους συναδέλφους μου φωτογράφους μεγαλώνει κάθε χρόνο που βοηθώ για να κριθούν αυτά τα βραβεία» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.