ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Αυτή εκλέχθηκε ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» – Αλλά δεν είναι Γερμανίδα – Ούτε όμορφη!

Κατάγεται από το Ιράν

Αυτή εκλέχθηκε ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» – Αλλά δεν είναι Γερμανίδα – Ούτε όμορφη!

Η 39χρονη Apameh Schönauer μπορεί να εκλέχθηκε ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» έναντι οκτώ άλλων γυναικών στο Rust ωστόσο, δεν είναι ούτε Γερμανίδα, αλλά ούτε και όμορφη!

Η Apameh Schönauer γεννήθηκε στο Ιράν και όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θέλει να διεξάγει εκστρατεία με στόχο την υποστήριξη των νέων γυναικών με μεταναστευτικό υπόβαθρο στη Γερμανία.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από την παρουσιάστρια Neda Peemüller, τον ψυχαγωγό Nicolas Puschmann, τον influencer Twenty4Tim, τη συγγραφέα Vivien Wulf, την ηθοποιό Sharon Battiste και την επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του στούντιο «Miss Germany», Jil Andert, επέλεξε τη νικήτρια στο Europa-Park μετά από αρκετούς γύρους συνεντεύξεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η νικήτρια θα λάβει το βραβείο «Female Leader Award». Το βραβείο αυτό συνοδεύεται από έπαθλο 25.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.