Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Την πρώτη του αντίδραση για την εκλογική ήττα των Ρεπουμπλικανών στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ εξέφρασε ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, επιλέγοντας να σχολιάσει με ειρωνική διάθεση το αποτέλεσμα, μετά την επικράτηση των Δημοκρατικών και στα δύο σώματα του Κογκρέσου.

«Φαίνεται ότι τα διαστημικά μου λέιζερ για επέμβαση στις εκλογές δεν δούλεψαν αυτή τη φορά», έγραψε στο X ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, συνοδεύοντας τη δημοσίευσή του με ένα emoji σηκωμένων ώμων.

Ο Μασκ είχε δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για την ενίσχυση των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων, γεγονός που δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αντίδρασή του.

Λίγο νωρίτερα, είχε αναρτήσει ένα ακόμη σχόλιο, γράφοντας ότι «τα data centers στο διάστημα φαίνονται αρκετά ελκυστικά αυτή τη στιγμή».

Οι δύο αναρτήσεις έγιναν με μικρή χρονική διαφορά, ενώ τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν τις προβλέψεις για τις απώλειες των Ρεπουμπλικανών.

Ανάμεσα στα αποτελέσματα που ξεχώρισαν ήταν η νίκη του Δημοκρατικού Τζέιμς Ταλαρίκο στο Τέξας, όπου τερματίστηκε η τριακονταετής κυριαρχία των Ρεπουμπλικανών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram