Βρετανός βουλευτής C.Chope: «30.305 άτομα έχουν πεθάνει μέσα σε 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού»

Βρετανός βουλευτής C.Chope: «30.305 άτομα έχουν πεθάνει μέσα σε 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού»

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Βρετανός βουλευτής των συντηρητικών, Christopher Chope, καθώς υποστήριξε ότι από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2021 έχουν πεθάνει 30.305 Βρετανοί μέσα σε 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους κατά του Covid-19.

Ο Christopher Chope αναφέρει ότι αρχικά ότι ζήτησε στοιχεία από την βρετανική κυβέρνηση και του είπαν ότι «τα στοιχεία για τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει μέσα σε 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους δεν είναι διαθέσιμα» και στη συνέχεια υποστηρίζει στις 13 Σεπτεμβρίου η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε αυτές τις πληροφορίες και δείχνουν ότι 30.305 άνθρωποι στην Βρετανία πέθαναν μέσα σε 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2021.

Ο ίδιος τονίζει ότι «δεν λέω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από το εμβόλιο, αλλά σίγουρα μερικοί απ’ αυτούς πέθαναν από το εμβόλιο».

EudraVigilance: 27.247 θάνατοι μετά από εμβολιασμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί 27.247 θάνατοι και 2.563.768 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.222.818.

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος.

Τα στοιχεία ανά εμβόλιο έως 25 Σεπτεμβρίου του 2021

Συνολικά έχουν καταγραφεί 12.835 θάνατοι και 1.124.072 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 7.322 θάνατοι και 328.594 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 5.633 θάνατοι και 1.027.132 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά έχουν καταγραφεί 1.457 θάνατοι και 83.970 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.