ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο εισαγγελέας απαγγέλλει κατηγορίες κατά του Ρώσου αναλυτή που συσχέτιζε Ρωσία με Ν.Τραμπ – Είχε επαφές με Δημοκρατικούς

Ο εισαγγελέας απαγγέλλει κατηγορίες κατά του Ρώσου αναλυτή που συσχέτιζε Ρωσία με Ν.Τραμπ – Είχε επαφές με Δημοκρατικούς

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί ότι ο Ρώσος αναλυτής Ίγκορ Ντάντσενκο που βοήθησε στη σύνταξη του «φακέλου Στιλ», κατέθεσε ψευδή στοιχεία για τους ισχυρισμούς του ότι υπήρχαν πιθανές σχέσεις μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ το 2016 με τη Ρωσία.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, στην οποία επισημαίνεται ότι ο Ντάντσενκο «φέρεται να είπε ψέματα σχετικά με την πηγή των πληροφοριών που δόθηκαν στο FBI κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016».

Ο ειδικός εισαγγελέας Τζόν Ντάρχαμ ανακοίνωσε σήμερα ότι το ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων απήγγειλε κατηγορίες κατά του Ρώσου αναλυτή Ίγκορ Ντάντσενκο.

Σύμφωνα με τον ειδικό εισαγγελέα των ΗΠΑ, ο Ντάντσνεκο συγκέντρωνε στοιχεία που αποσκοπούσαν να εκθέσουν τον Τραμπ και απέκρυψε από το FBI τις επαφές που είχε με έναν Αμερικανό που σχετίζονταν με τους Δημοκρατικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι ο Ντάντσενκο έψαχνε για στοιχεία σχετικά με υποτιθέμενες επαφές μεταξύ μελών του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ και της Ρωσίας, κατόπιν υπόδειξης του πρώην αξιωματικού των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών Κρίστοφερ Στιλ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ την άνοιξη του 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.