ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Στοπ» στα σχέδια του Τζο Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό από το Ομοσπονδιακό Εφετείο!

«Στοπ» στα σχέδια του Τζο Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό από το Ομοσπονδιακό Εφετείο!

Πριν λίγη ώρα το Ομοσπονδιακό Εφετείο των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι «παγώνει» προσωρινά τουλάχιστον τα σχέδια του Λευκού Οίκου για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου που τίθεται πλέον σε αναστολή, μετά την προσφυγή στο Εφετείο 25 Πολιτειών προέβλεπε ότι εταιρείες με περισσότερους από 100 υπαλλήλους οφείλουν να απαιτούν από τους εργαζόμενούς τους να εμβολιάζονται κατά του COVID-19 ή να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ για τον ιό και να φορούν μάσκες στην εργασία τους.

Ο λόγος της αναστολής του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού ανεστάλη από το ομοσπονδιακό εφετείο στις ΗΠΑ ώστε να εξεταστούν πιθανά «σοβαρά συνταγματικά προβλήματα», καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από πολλές πολιτείες, που υπέβαλαν νομικές προσφυγές κατά του νέου μέτρου, υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών.

Το μέτρο του προέδρου Μπάιντεν αφορά δεκάδες εκατομμύρια εργαζόμενους και τους υποχρεώνει να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού έως την 4η Ιανουαρίου, διαφορετικά θα πρέπει να υποβάλλονται σε πολλά τακτικά τεστ.

Το μέτρο αυτό αμφισβητήθηκε στο δικαστήριο, κυρίως από την Πολιτεία του Τέξας, που ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.