ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Ν.Τραμπ: Ανακοινώνει τα σχέδια του 2024 μετά τις ενδιάμεσες εκλογές

«Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι» δηλώνει ο Ν.Τραμπ

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Ν.Τραμπ: Ανακοινώνει τα σχέδια του 2024 μετά τις ενδιάμεσες εκλογές

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή δείχνει πως είναι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος από τότε που αποχώρησε από την προεδρία συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη δημόσια ζωή, έχοντας πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, υποστηρίζοντας υποψηφίους για κυβερνήτες και άλλους συντηρητικούς πολιτικούς.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «πιθανότατα» θα περιμένει μέχρι τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 για να ανακοινώσει εάν θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2024. Μέσα από μια συνέντευξη στο Fox News, ο Τραμπ δήλωσε για άλλη μια φορά ότι «σίγουρα το σκέφτεται».

«Σίγουρα το σκέφτομαι και θα δούμε», δήλωσε ο Τραμπ. «Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα είναι πολύ ευχαριστημένοι, ειλικρινά, με την απόφαση, και πιθανότατα θα το ανακοινώσουν μετά τις ενδιάμεσες εκλογές».

«Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνω», δήλωσε ο Τραμπ αναφερόμενος στο αν θα τηρήσει αυτό το χρονοδιάγραμμα. «Είναι πιθανώς πρέπον, αλλά πολλοί άνθρωποι περιμένουν να ληφθεί αυτή η απόφαση». Ο πρώην πρόεδρος είπε ότι «πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι που σκέφτονται να θέσουν υποψηφιότητα περιμένουν αυτή την απόφαση, επειδή δεν πρόκειται να θέσουν υποψηφιότητα εάν τρέξω».

«Έχουμε πολλά, είναι όλα πολύ καλά ονομασμένα», δήλωσε για τους αισιόδοξους του Λευκού Οίκου. «Αλλά σχεδόν όλοι τους είπαν ότι αν τρέξω, δεν θα τρέξουν ποτέ».

Πρόσθεσε: «Και αυτό είναι ωραίο, κυρίως επειδή δείχνει μεγάλο βαθμό αφοσίωσης και σεβασμού».

Όσο για έναν πιθανό υποψήφιο, ο Τραμπ είπε ότι υπάρχουν «πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα».

Όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, ο Τραμπ είπε: «Είναι καλός άνθρωπος, αλλά έχουμε πολλούς σπουδαίους ανθρώπους. Ήταν καλός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, η πτώση της δημοτικότητας του Μπάιντεν τον πρώτο χρόνο της προεδρίας του έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ σε σχέση με τους προκατόχους του. Σύμφωνα με μία δημοσκόπηση, η έγκριση του Δημοκρατικού προέδρου δεν υπερβαίνει το 38%, ενώ πάνω από τα δύο τρίτα των Αμερικανών δεν επιθυμούν την επανεκλογή του Μπάιντεν αυτή τη στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.