ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τηλεφωνική επικοινωνία Β.Πούτιν με τον Ε.Μακρόν – Συζήτησαν για την Ουκρανία & τις εγγυήσεις ασφαλείας

Οι πρόεδροι συμφώνησαν να αξιολογήσουν άμεσα τη δυνατότητα διεξαγωγής δια ζώσης συνάντησης

Τηλεφωνική επικοινωνία Β.Πούτιν με τον Ε.Μακρόν – Συζήτησαν για την Ουκρανία & τις εγγυήσεις ασφαλείας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα σήμερα Δευτέρα, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν, συζήτησαν την κατάσταση γύρω από την Ουκρανία και τις ρωσικές προτάσεις για τις εγγυήσεις ασφαλείας.

«Η ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση γύρω από την Ουκρανία και για ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή μακροπρόθεσμων, νομικά δεσμευτικών εγγυήσεων ασφάλειας στη Ρωσία συνεχίστηκε. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν περιέγραψε για άλλη μια φορά λεπτομερώς τη θεμελιώδη προσέγγιση σε αυτά τα ζητήματα», ανέφερε το Κρεμλίνο σε δήλωσή του.

Οι πρόεδροι συμφώνησαν επίσης να αξιολογήσουν άμεσα τη δυνατότητα διεξαγωγής δια ζώσης συνάντησης, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε προηγούμενη συνομιλία τους την Παρασκευή, ο Πούτιν είπε στον Μακρόν ότι οι απαντήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ στις ρωσικές προτάσεις για την ασφάλεια δεν ανταποκρίνονται στις κύριες ανησυχίες της Μόσχας. Ο Πούτιν είπε επίσης ότι δεν ήθελε να κλιμακωθεί η κατάσταση κοντά στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.