ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας διακόπτει εκτάκτως τις διακοπές του λόγω της κρίσης στην Ουκρανία

Ο Ουάλας σχεδίαζε να περάσει το τριήμερο στο εξωτερικό με την οικογένειά του

Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας διακόπτει εκτάκτως τις διακοπές του λόγω της κρίσης στην Ουκρανία

O υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Μπεν Ουάλας επιστρέφει από τις διακοπές που είχε πάει στο εξωτερικό για να αντιμετωπίσει αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε «επιδεινούμενη» κρίση στην Ουκρανία.

Ο Ουάλας σχεδίαζε να περάσει το τριήμερο στο εξωτερικό με την οικογένειά του, αφότου επισκέφθηκε τη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα για διπλωματικές συνομιλίες. Το ITV News μετέδωσε πως ο υπουργός ανακοίνωσε την αλλαγή των σχεδίων του, αφότου ένας από τους δημοσιογράφους τους τον εντόπισε σε ένα ευρωπαϊκό θέρετρο και το τηλεοπτικό δίκτυο ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να σχολιάσει.

«Έχοντας επιστρέψει από τη Μόσχα νωρίς το Σάββατο το πρωί και επειδή ανησυχούμε για την επιδεινούμενη κατάσταση στην Ουκρανία, ακύρωσα το τριήμερο που είχα σχεδιάσει στο εξωτερικό με την οικογένειά μου και επιστρέφω», έγραψε ο Γουάλας στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κλήθηκε να αποπέμψει τον τότε υπουργό Εξωτερικών του Ντομινίκ Ράαμπ και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους, αφότου πήγαν διακοπές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ και η βρετανική κυβέρνηση δυσκολεύτηκε να απομακρύνει τους υπηκόους της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.