ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επικοινωνία Β.Πούτιν-Ε.Μακρόν για την Ουκρανία – Συμφώνησαν να μείνουν σε επαφή

Επικοινωνία Β.Πούτιν-Ε.Μακρόν για την Ουκρανία – Συμφώνησαν να μείνουν σε επαφή

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμάνουελ Μακρόν, είχε νωρίτερα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος ενημέρωσε τον Μακρόν για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Μόσχας.

«Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που ζητήθηκε από την γαλλική πλευρά, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν και ο Γάλλος ομόλογός του Μακρόν, είχαν μία σοβαρή και ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην Ουκρανία» αναφέρει το Κρεμλίνο σε δήλωσή του.

Προσθέτει επίσης ότι ο Πούτιν έδωσε «περιεκτικές εξηγήσεις για τους λόγους και τις συνθήκες για την απόφαση μίας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» στην Ουκρανία.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν σε επαφή.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/02, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση αφού οι Λαϊκές δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι η επιχείρηση στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και πως ο άμαχος πληθυσμός δεν κινδυνεύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, η Μόσχα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέδια να καταλάβει την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.