ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O Ρ.Τ.Ερντογάν προανήγγειλε επαναπροσέγγιση με τις ΗΠΑ: «H στρατηγική μας συνεργασία θα επιβιώσει»

O Ρ.Τ.Ερντογάν προανήγγειλε επαναπροσέγγιση με τις ΗΠΑ: «H στρατηγική μας συνεργασία θα επιβιώσει»

Παρά τις συνεχιζόμενες ειδήσεις για επιδείνωση της κρίσης των σχέσεων ΗΠΑ Τουρκίας, ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν μιλώντας στην Νέα Υόρκη στο Τουρκοαμερικανικό Συμβούλιο, (Türkiye- ABD İş Konseyi (TAİK), που είναι το ύψιστο όργανο προώθησης των τουρκικών συμφερόντων στις ΗΠΑ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα περάσει σύντομα αυτή η περίοδος της κρίσης με τις ΗΠΑ και ότι θα βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών.

“Η στρατηγική μας συνεργασία θα επιβιώσει. Εχει γίνει τόσες πολλές φορές, θα γίνει και τώρα. Πιστεύω πως η στενή φιλία με τις ΗΠΑ θα μετατρέψει την διαδικασία αυτή σε ευκαιρία” είπε χαρακτηριστικά Ο Ρ.Τ.Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος παραδέχτηκε ότι προς το παρών δεν είναι σε καθόλου καλό σημείο σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ, με κακές συνέπειες για τα οικονομικά της χώρας του αλλά υποστήριξε ότι θα περάσει αυτή η περίοδος και θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες για τις δυο χώρες.

Η ανάγκη να κλείσει αυτό το κεφάλαιο είναι επιβεβλημένο και για την Τουρκία και για τις ΗΠΑ, ανέφερε ο Ερντογάν και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να διανυθεί η απόσταση που υπάρχει σήμερα μεταξύ των δυο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερα ανέφερε ότι έχει πολλές ελπίδες ότι γρήγορα θα αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τις ΗΠΑ, με όλες τις συνέπειες φυσικά αυτής της εξέλιξης για την ευρύτερη περιοχή, (και για την… Ελλάδα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.