Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Ποινικό μητρώο είναι...

Ν.Μαδούρο: «Η αμερικανική κυβέρνηση έχει εκδώσει συμβόλαιο θανάτου για μένα»

Ν.Μαδούρο: «Η αμερικανική κυβέρνηση έχει εκδώσει συμβόλαιο θανάτου για μένα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει εκδώσει «συμβόλαιο θανάτου» για να τον βγάλει από τη μέση, δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

Σύμφωνα με το RT, ο Μαδούρο υποστήριξε ότι ο Τραμπ έδωσε εντολή στην κυβέρνηση και τη μαφία της Κολομβίας να τον εκτελέσουν, σημειώνοντας ότι είναι πολύ καλά προστατευμένος από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας για τέτοιου είδους δολοφονικές απόπειρες.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τραμπ έδωσε εντολή να με σκοτώσουν. Το είπε στην κολομβιανή κυβέρνηση και στην κολομβιανή μαφία να με σκοτώσουν. Αν κάποια στιγμή μου συμβεί κάτι, υπεύθυνοι για όλα θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ και ο κολομβιανός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε» ήταν η ακριβής δήλωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.