«Της ανωμαλίας»: Ο τ.Αμερικανός πρόεδρος Μ.Κλίντον… τραβεστί με κόκκινες γόβες σε πίνακα της βίλας του Τ.Επστάιν!

«Της ανωμαλίας»: Ο τ.Αμερικανός πρόεδρος Μ.Κλίντον… τραβεστί με κόκκινες γόβες σε πίνακα της βίλας του Τ.Επστάιν!

Πίνακας ζωγραφικής με τον Μπιλ Κλίντον να ποζάρει με μπλε φόρεμα και κόκκινες γόβες, βρέθηκε στην βίλα του στενού του φίλου, που αυτοκτόνησε πριν πέντε ημέρες, του παιδόφιλου μεγιστάνα Τζέφρι Επστάιν στην βίλα του στο Μανχάταν!

Ο πίνακας βρέθηκε στην βίλα του και έχει φιλοτεχνηθεί με τον Κλίντον να ποζάρει ηδυπαθώς σε μια πολυθρόνα στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, να φορά ένα μπλε φόρεμα και κόκκινες γόβες!

Το πορτραίτο είναι δημιουργία της Αμερικανοαυστραλής καλλιτέχνιδας Πετρίνα Ράιαν-Κλέιντ και λέγεται “Parsing Bill” («Αναλύοντας τον Μπιλ»), ένας τίτλος που λέει πολλά για τις «εσωτερικές ανησυχίες» του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος στην Ελλάδα, μεταξύ των κύκλων της κεντροαριστεράς, της αριστεράς, αλλά και των νεοφιλελεύθερων θεωρείται περίπου «ιερή αγελάδα»!

Την φωτογραφία με τον πίνακα την είχε τραβήξει πριν από χρόνια μια επιχειρηματίας που είχε επισκεφθεί τον Επστάιν στο σπίτι του για δουλειές. Μίλησε στην Daily Mail διατηρώντας την ανωνυμία της και θυμήθηκε τι σκέφτηκε όταν είχε αντικρίσει τον συγκεκριμένο πίνακα:

«Ήταν σοκαριστικό, μια πολύ σεξουαλική εικόνα. Ο Μπιλ Κλίνοταν φορούσε τακούνια, ένα μπλε φόρεμα και το χέρι του είχε μια παράξενη στάση».

Αμέσως μετά την είδηση της αυτοκτονίας του Τζέφρι Επστάιν το περασμένο Σάββατο στο κελί του στην φυλακή του Μανχάταν δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι οι Κλίντον είχαν σχέση με τον θάνατό του, που σκηνοθετήθηκε ως αυτοκτονία, ενώ ακόμα και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τις υιοθέτησε με ένα tweet.

Οι Κλίντον έχουν παραδεχθεί ότι γνώριζαν τον Επστάιν, όμως αρνούνται κάθε ανάμειξη με τις παράνομες δραστηριότητές του.

Ο Μπιλ Κλίντον μάλιστα έχει διαψεύσει μία από τις κοπέλες που κατηγορούσαν τον μεγιστάνα για σεξουαλική εκμετάλλευση και η οποία υποστηρίζει ότι τον είχε δει σε πάρτι στο «νησί των οργίων» του Επστάιν.

Να θυμίσουμε πως η Γιάννα Αγγελοπούλου, επικεφαλής της Επιτροπής εκδηλώσεων για την επέτειο από τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση ήταν αυτή που είχε φέρει σε επαφή τον Α.Τσίπρα με τον Μ.Κλίντον.

Ο Αμερικανός πολιτικός ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την εκλογική του νίκη, καθώς του τηλεφώνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2015.

Και το πρόσωπο που έφερε κοντά τους δύο πολιτικούς είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία ήδη από την από την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, είχε πολιτικά προσεγγίσει το κόμμα, είχε προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα και συνομιλούσε μαζί του.

Από την άλλη η Γ.Αγγελοπούλου διατηρεί άριστη επαφή και με τον Μπιλ Κλίντον, όντας μάλιστα Ιδρυτικό Μέλος του Clinton Global Initiative, δηλαδή του ιδρύματος της οικογένειας.

Η σχέση του πρώην πλανητάρχη με τον Έλληνα πρωθυπουργό ενισχύθηκε όταν ο δεύτερος ανήλθε στην εξουσία, αλλά και κατά τη διάρκεια της κρίσιμης διαπραγμάτευσης το ταραχώδες πρώτο εξάμηνο του 2015 που οδήγησε ως γνωστό στο τρίτο μνημόνιο.

Το τηλεγράφημα των Wikileaks, μάλιστα επιβεβαιώνεται από την πληροφορία που είχε φέρει στη δημοσιότητα η «Καθημερινή της Κυριακής» στις 26 Ιουλίου του 2016, σύμφωνα με το οποία, πράγματι ο πρώην πρόεδρος, είχε συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό δίνοντάς του την εξής συμβουλή:

«Ό,τι και να συμβεί στις διαπραγματεύσεις, μην βγεις επ’ ουδενί από το δωμάτιο.»

Το επισφράγισμα, ήταν η παρουσία του πρωθυπουργού τον Σεπτέμβριο του 2016 –λίγες μέρες μετά τις εκλογές- στη Νέα Υόρκη σε εκδήλωση του Clinton Global Initiative, κατόπιν πρόσκλησης της Γ.Αγγελοπούλου, η οποία μάλιστα έκανε αισθητή την παρουσία της προλογίζοντας τη συζήτηση.

Δείτε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.