ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν στήριξαν οι Εργατικοί την πρόταση για πρόωρες εκλογές στην Βρετανία: «Κωλοτούμπα» Τ.Κόρμπιν – «Τρέμει» τις εκλογές

Δεν στήριξαν οι Εργατικοί την πρόταση  για πρόωρες εκλογές στην Βρετανία: «Κωλοτούμπα» Τ.Κόρμπιν – «Τρέμει» τις εκλογές

Δεν στήριξαν οι Εργατικοί, αν και μέχρι πριν λίγες ώρες έλεγαν το ακριβώς αντίθετο, το αίτημα της κυβέρνησης για πρόωρες εκλογές και παρά το γεγονός ότι στην ψηφοφορία το «Ναι» έλαβε 298 ψήφους και το «Οχι» 56, απαιτούνταν τα 2/3 των 650 βουλευτών για να έχει ισχύ η πρόταση, αλλά οι Εργατικοί απείχαν της ψηφοφορίας.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι εχθές έλεγε ότι θα συναινέσει στο αίτημα του Μ.Τζόνσον για εκλογές, σήμερα «τα γύρισε» και οι Εργατικοί απείχαν εν όψει της συντριβής τους στην κάλπη λόγω της υπονόμευσης του Brexit.

Ο Μπόρις Τζόνσον είπε μετά το αποτέλεσμα ότι είναι η πρώτη φορά που αντιπολίτευση στα ιστορικά της Βρετανίας δείχνει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.

Ο έσχατος τρόπος εάν η πρόταση δεν προχωρήσει και στις επόμενες ψηφοφορίες και οι Εργατικοί τηρήσουν την ίδια στάση, για να καταφέρει ο Τζόνσον να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές είναι να ζητήσει από τους ίδιους του βουλευτές του να αποσύρουν την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, αλλά αυτό θα είναι σημαντικό πλήγμα γοήτρου.

The Telegraph

«Ο υποκριτής Κόρμπιν απορρίπτει τις γενικές εκλογές για να λυθεί το αδιέξοδο με το Brexit»

Η απόφαση των Εργατικών να κάνουν «κωλοτούμπα» και να απέχουν από την ψηφοφορία για πρόωρες εκλογές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καταψηφιστεί η πρόταση στην βρετανική Βουλή, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ένα από τα πιο δεικτικά δημοσιεύματα ήταν αυτό της Sun η οποία έγραψε:

«Για δύο χρόνια οι Εργατικοί παρότρυναν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές. Τώρα, απίστευτο, ο άθλιος δειλός που κλαψουρίζει Κόρμπιν έκανε πίσω τρέχοντας.

Κάθε μέρα ο ίδιος και ο αλαζονικός όχλος των μαρξιστών που τον συνοδεύει φώναζαν «Για έλα».

Μέχρι που η στιγμή αυτή έφτασε, μέχρι που τους δόθηκε η ευκαιρία.

Ο Κόρμπιν και ο ρυπαρός βοηθός του Keir Starmer επινόησαν διάφορες δικαιολογίες για αυτή την τερατώδη στροφή 180 Μοιρών.

Είναι ο Κόρμπιν η πιο επικίνδυνη κότα στη Βρετανία σήμερα;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.