Ασταθής η Α.Μέρκελ στην επίσκεψη στο Άουσβιτς – Κρατήθηκε από τον πρωθυπουργό της Πολωνίας για να μην πέσει (βίντεο)

Ασταθής η Α.Μέρκελ στην επίσκεψη στο Άουσβιτς – Κρατήθηκε από τον πρωθυπουργό της Πολωνίας για να μην πέσει (βίντεο)

Μια στιγμή αστάθειας είχε ξανά η Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στο Άουσβιτς, την πρώτη της ως καγκελάριος της Γερμανίας.

Στο βίντεο φαίνεται να χάνει στιγμιαία την ισορροπία της ενώ αποχωρεί από την κατάθεση στεφάνου με τον πρωθυπουργό της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός ήταν αυτός, μάλιστα, στον οποίο κατέφυγε η κυρία Μέρκελ προκειμένου να κρατηθεί.

Αν και από το βίντεο δεν είναι σαφές αν η αστάθεια της Μέρκελ οφείλεται σε κάποιο εμπόδιο στο έδαφος ή ήταν άλλο ένα επεισόδιο που σχετίζεται με την υγεία της, εντούτοις σε αρκετούς ξύπνησαν μνήμες από πρόσφατα – και πιο σοβαρά – επεισόδια της Γερμανίδας Καγκελαρίου.

Στις 18 Ιουνίου είχε αρχίσει να τρέμει έχοντας στο πλευρό της τον Ουκρανό πρόεδρο αποδίδοντας τότε το τρέμουλο σε αφυδάτωση.

Μια εβδομάδα αργότερο παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν σε συνάντηση της Μέρκελ με τον πρόεδρο της Γερμανίας στο Βερολίνο.

Το τρίτο επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια απόδοσης στρατιωτικών τιμών με τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.