Νέο συμβάν με την υγεία της Μέρκελ: Παραλίγο να πέσει κατά την επίσκεψή της στο Άουσβιτς

Νέο συμβάν με την υγεία της Μέρκελ: Παραλίγο να πέσει κατά την επίσκεψή της στο Άουσβιτς

Εντείνεται η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Άνγκελα Μέρκελ, μετά το νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την επίσκεψή της στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς.

Στα βίντεο που αναπαράγονται από τα διεθνή ΜΜΕ, η Μέρκελ διακρίνεται να απλώνει το χέρι της σε μια προσπάθεια να κρατηθεί από τον Πολωνό πρωθυπουργό. Οι εκφράσεις στα πρόσωπα όσων βρίσκονταν κοντά της και είδαν το περιστατικό, είναι χαρακτηριστικές.

Το καλοκαίρι, τρεις δημόσιες εμφανίσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου είχαν πυροδοτήσει σενάρια για την κατάσταση της υγείας της, καθώς σε βίντεο η Μέρκελ εμφανιζόταν να τρέμει. Η ίδια τότε είχε διαβεβαιώσει ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι τα περιστατικά αυτά οφείλονταν σε αφυδάτωση.

Στις 18 Ιουνίου είχε αρχίσει να τρέμει έχοντας στο πλευρό της τον Ουκρανό πρόεδρο αποδίδοντας τότε το τρέμουλο σε αφυδάτωση.

Μια εβδομάδα αργότερο παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν σε συνάντηση της Μέρκελ με τον πρόεδρο της Γερμανίας στο Βερολίνο.

Το τρίτο επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια απόδοσης στρατιωτικών τιμών με τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.