ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Λαβρόφ: Στην Ουάσιγκτον την Τρίτη – Πιθανή συνάντηση με Ν.Τραμπ

Σ.Λαβρόφ: Στην Ουάσιγκτον την Τρίτη – Πιθανή συνάντηση με Ν.Τραμπ

Στην αμερικανική πρωτεύουσα θα βρίσκεται την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Μάικ Πομπέο – και πιθανώς με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Επίσκεψη εργασίας στην Ουάσιγκτον θα έχει την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος θα έχει διμερείς επαφές με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.

«Στις 10 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Ουάσιγκτον, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο» ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείου.

Και πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια των επαφών στην αμερικανική πρωτεύουσα, θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για βασικά διεθνή ζητήματα και για πιεστικά ζητήματα που σχετίζονται με τις διμερείς σχέσεις».

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ο’Μπρέιν, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ Λαβρόφ και Τραμπ.

«Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει. Το δουλεύουμε» δήλωσε ο ίδιος την Κυριακή, μιλώντας στο CBS.

Όσον αφορά τους στόχους της επίσκεψης του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, υποστήριξε ότι σχετίζονται με τις διμερείς σχέσεις, όπως και με τους οπλικούς ελέγχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Λαβρόφ στην Ουάσιγκτον θα είναι η πρώτη από το 2017, όταν και είχε συναντηθεί με τον Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.