ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιράκ: Νεκρός Αμερικανός πολίτης από επίθεση σε βάση στο Κιρκούτ

Ιράκ: Νεκρός Αμερικανός πολίτης από επίθεση σε βάση στο Κιρκούτ

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ.

Ένας εργολάβος, αμερικανικής καταγωγής, σκοτώθηκε από μια επίθεση με ρουκέτα σε μια ιρακινή στρατιωτική βάση στην πόλη Κιρκούτ του Ιράκ, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.

Σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή το βράδυ ο στρατός του Ιράκ ανέφερε πως αρκετές ρουκέτες έπληξαν την ιρακινή στρατιωτική βάση K1, κοντά στην πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου πόλη Κιρκούκ

Αμερικανοί αξιωματικοί, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, τόνισαν πως, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, αρκετά ακόμη μέλη της στρατιωτικής υπηρεσίας τραυματίστηκαν ελαφρά από την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βάση, που βρίσκεται 15 χλμ βορειοδυτικά του Κιρκούκ, φιλοξενεί αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις μαζί με τις ιρακινές δυνάμεις από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.